5 чергова сесія Криворізької сільської ради

  • 875

    27.03.2020 відбулася планова чергова сесія Криворізької сільської ради. У засіданні взяли участь 19 депутатів з 21 обраних. На порядок денний було внесено 29 питань, серед них 16 земельних, з яких 2, обранцями не затверджено.

     Бурхливо обговорювалися питання діяльності сільської ради. Багато пояснень було надано керівництвом ради щодо збільшення лімітів на пальне (бензин). Раніше ліміти були затверджені для трьох сільських рад окремо, але після умовного зведення бюджету в один, адже всі робітники переведені до структури ОТГ, виникла необхідність урегулювання фінансової частини видатків. Окрім того, збільшено необхідність відвідування обласних структур, управлінь і віддалених сіл громади. Також, було наголошено, що видатки, в т.ч. і ліміти на пальне затверджено в межах  кошторису.


      Внесено зміни до Програм соціально-економічного розвитку сільських територій рад, які увійшли до складу ОТГ.  

      Затверджено зміни до бюджетів. В бюджеті Шилівської сільської ради збільшено видаткову частину за рахунок вільного залишку на суму 218,7 тис.грн. для продовження здійснення рейсів соціального автобуса, проведення чистки колодязів громадського користування, на послуги з виконання аварійно-рятувальних робіт при виникненні НС.

     З бюджету Добропільської сільської ради передано кошти на виготовлення проєктно-кошторисної документації для нового будівництва вуличного освітлення по селах Криворізької сільської ради та оренди автомобіля.

     В цілому до загального бюджету Криворізької ОТГ внесено зміни, якими передбачається:

- придбання канцелярських товарів, коробів архівних, карток реєстрації осіб, адресних,бензину та ін.)

- оренда машини на 9 міс.

- придбання  столів комп'ютерних

- оргтехніки і комп’ютерів

- придбання роутера для інтернету ЗДО «Шапочка», канцтоварів, вхідних дверей для ЗДО «Сонечко»

- абонплата за 10 міс., та установка інтернета – 5280,00 грн.,часткове усунення недоліків  по приписах управління ДСНС для ЗДО «Сонечко»

- надання матеріальної допомоги депутатами сільської ради громадянам

- придбання елементів забору для кладовища с.Криворіжжя

- для встановлення пожежних гідрантів на зовнішніх водопровідних мережах Криворізької загальноосвітньої школи.

   По всім питанням депутати прийняли та затвердили проєкти рішень, окрім двох земельних.

   В "Різному" було розглянуто листи, які надійшли до сільської ради. Після обговорень депутатів, надано відповідні протокольні доручення виконавчому апарату ради.