Привітання ветеранів!

  • 851

Фото без опису   Усе більше віддаляються від нас грізні роки Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними, їх не стерти ні з пам'яті народної, ні з скрижалей історії.
    Учасники Великої Вітчизняної війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян, - і сьогодні серед нас. Та, на жаль, з кожним роком їх – живих сторінок історії, залишається все менше. Тим більшу повагу і любов ми маємо віддавати нашим дорогим ветеранам.

   8 травня вітання з Днем Перемоги приймали очевидці подій 75-річної давнини та прирівнені до них особи.

   Представники ТОВ "Перспектива" та керівництво Криворізької сільської ради привітали ветеранФото без описуів, та віддаючи данину глибокої поваги і вдячності колишнім фронтовикам і трудівникам тилу, побажали їм здоров’я і довгих років життя.

   Увага і чуйність – це те найменше, що ми можемо і повинні робити для них. Ми завжди пам’ятає про цих людей, пишається ними і всіляко підтримує. 

   Фото без описуДякуємо керівництву ТОВ "Перспектива" за постійну увагу  і підтримку громадян Криворізької ОТГ. Увагою підприємства, цього разу, охоплено 36 громадян.