Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів 12.05.2020

  • 550

 

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

12.05.2020 створений Селезньов Володимир Володимирович

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів рішень Криворізької сільської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік», «Про встановлення єдиного податку на 2021 рік», «Про встановлення  ставок земельного  податку та пільг зі сплати земельного податку»

Проєкт рішення сесії Криворізької сільської ради «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік» розроблено відділом економічного розвитку та інфраструктури виконавчого комітету Криворізької сільської ради. Проєктом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б додаткові надходження до бюджету Криворізької сільської об’єднаної територіальної громади для реалізації місцевих програм.

Проєкт рішення сесії Криворізької сільської ради «Про встановлення  єдиного податку на 2021 рік» розроблено відділом економічного розвитку та інфраструктури  виконавчого комітету Криворізької сільської ради. Проєктом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Криворізької сільської об’єднаної територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм.

Проєкт рішення сесії Криворізької сільської ради «Про встановлення  ставок земельного податку та пільг зі сплати земельного податку» розроблено відділом економічного розвитку та інфраструктури виконавчого комітету Криворізької сільської ради. Проєктом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та забезпечити надходження до бюджету Криворізької сільської об’єднаної територіальної громади, для виконання програм соціально-економічного розвитку Криворізької сільської   територіальної громади. 

Проєкти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені 13 травня 2020 року на офіційному сайті Криворізької сільської http://kryvorizka.silrada.org.ua/ - веб-сторінка “Регуляторна політика” - “Планування діяльності”. 

 

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них.

Зауваження та пропозиції надаються до Криворізької сільської ради та виконавчого комітету Криворізької сільської ради за адресами:

85030, с.Криворіжжя, вул.Центральна, 103 виконавчого комітету (для громадян), каб. №3а  виконавчого комітету (для юридичних осіб та ФОП);

04343168@ mail.gov.ua;

- за телефонами „гарячої” лінії виконкому:95-1-38 (зі стаціонарного телефону); (0958819576) (з мобільного).

Зауваження та пропозиції приймаються до 13 червня 2020 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).