Вітання із закінченням навчального року!

  • 932

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!

     Вітаємо вас із завершенням 2019-2020 навчального року.

   Цього року святкування останнього дзвоника незвичайне. Через карантинні обмеження учні і вчителі не зможуть зустрітися на шкільній лінійці, але ми маємо надію, що після літнього відпочинку загальноосвітні заклади знову наповняться учнівським галасом.

  Школяри, бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового навчального року.  Нехай канікули будуть наповненими яскравими подіями та позитивними враженнями.

    Висловлюємо безмежну подяку вчителям за їхню щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, надані учням.

     Шановні випускники, бажаємо вам впевненості у власних силах, натхнення, духовної стійкості, успішно скласти іспити. Віримо, що вам, дорогі випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі.

       Шановні вчителі, діти, батьки, бережіть своє здоров’я! Бажаємо всім оптимізму, натхнення та наполегливості, невичерпної енергії та миру у ваших домівках