Декада зустрічі з підприємцями

  • 602

    Фото без опису  14 липня 2020 року в рамках проведення декади «Зустрічі з підприємцями» відбулась онлайн зустріч за допомогою Skype заступника начальника відділу активної підтримки безробітних Добропільського міського центру зайнятості Марини Владимирової  з підприємцем-початківцем Нідзадом Курбановим.

     У жовтні 2019 року Нідзад звернувся до центру зайнятості за пошуком роботи. Раніше він служив у ЗСУ, але давно замислювався над відкриттям власного бізнесу. Отримавши корисні поради та вичерпну інформацію щодо започаткування власної справи у  Центрі розвитку підприємництва, Нідзад зважився на втілення своєї бізнес-ідеї в життя. Сьогодні Нідзад є власником магазину з продажу стокового одягу. Стоковий магазин - актуальний і перспективний бізнес, популярність якого тільки зростатиме. Окрім цього підприємець створив нове робоче місце та завдяки постійному супроводу фахівців центру зайнятості дізнався про можливість отримання компенсації у розміри єдиного соціального внеску при працевлаштуванні працівників за направленням служби зайнятості, якою неодмінно скористується.

     Для служби зайнятості роботодавець завжди залишається клієнтом номер один. Підтримка підприємницької ініціативи та індивідуальний інформаційно-консультаційний супровід підприємців–початківців є одним з пріоритетних напрямків служби зайнятості та дієвим механізмом сприяння розвитку бізнесу і створенню нових робочих місць.

Інші новини

Всі новини