Сучасні технології в дії – пошук роботи без меж!

  • 379

  «Можливості працевлаштування в мережі Інтернет»

 

 В Добропільському міському центрі зайнятості 21 липня 2020 року відбувся вебінар «Можливості працевлаштування в мережі Інтернет». До вебінару долучились десятероклієнтів служби зайнятості.

  Серед основних переваг такого виду зайнятості – є економія часу та коштів, можливість самому планувати свій робочий день, доступність ресурсів та відсутність територіальних кордонів. Це підтвердив один зі слухачів вебінару, який поділився своїм досвідом роботи в Інтернет просторі. Свого часу, будучи студентом, Владислав займався відео монтажем і завдяки цьому мав непоганий додатковий дохід. Фахівчиня Добропільського міського центру зайнятості Вікторія Нижник наголосила, що за допомогою веб-ресурсів можливо не тільки знайти роботу, а і отримати якісні знання. Саме зараз у клієнтів служби зайнятості є унікальна можливість пройти навчання на освітній платформі #Coursera , яка надала безкоштовний  доступ до  своїх навчальних програм.

  Використовуйте сучасні Інтернет технології – це додатковий ресурс, який робить процес працевлаштування більш ефективним, простим та зручним.

Фото без опису