Добропільський міський центрі зайнятості провів онлайн вебінар для людей з інвалідністю.

  • 531

Повір у себе!

 

  22 липня 2020 р. у Добропільському міському центрі зайнятості в онлайн режимі було проведено вебінар для людей з інвалідністю.

   Мета зустрічі – допомога у формуванні відчуття впевненості у собі у клієнтів служби зайнятості. Вебінар  розпочався з визначення складових успіху у пошуку роботи, усвідомлення перешкод у працевлаштуванні людей з інвалідністю, факторів, які необхідно враховувати при пошуку роботи з орієнтацією на потреби місцевого ринку праці. Учасники визначили та обговорили найбільші помилки претендентів у пошуку роботи, провели самоаналіз власного потенціалу та якостей, необхідних для активного пошуку роботи, визначили власні пріоритети.

  Під час бесіди спеціаліст з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Дьоміна Марія ознайомила слухачів з актуальними вакансіями на ринку праці міста Добропілля, надала поради, щодо  підвищення самооцінки.

Слухачі навчались формувати відчуття впевненості в собі,  оцінювали свої власні можливості  та вчилися пізнавати свої сильні та слабкі сторони, також ділилися власним  досвідом.

  Учасники заходу брали участь в обговоренні, висловлювали свою точку зору й побажання щодо поліпшення життя людей із вадами здоров’я.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини