Добропільський міський центр зайнятості провів вебінар «Skype – співбесіда».

  • 757

Співбесіда – це Ваша самопрезентація!

   У Добропільському міському центрі зайнятості відбувся вебінар «Skype – співбесіда». Провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Марія Дьоміна розповіла, що останнім часом скайп-співбесіда все більше використовується роботодавцями для пошуку співробітників. Незабаром інтерв’ю  по «Skype» щільно увійде в роботу всіх компаній і стане стандартною формою співбесіди при прийомі на роботу. Що стосується переваг скайп-співбесіди, то в першу чергу, це економія часу і коштів. По-друге - це доступність зв’язку. Перевагою є і відсутність територіальних кордонів. До переваг можна віднести й те, що Ви самі обираєте, так би мовити, місце проведення скайп-співбесіди. Це дозволить Вам почуватись більш комфортно. Ви самі вирішуєте, звідки Вам зручніше зв’язатись з роботодавцем – з дому чи з офісу. Головне - добре підготуватись!

   Була надана низка порад, як підготуватися до співбесіди. Тому що співбесіда – це само- презентація людини. А самопрезентація є одним із важливих елементів працевлаштування та дієвим способом представити себе роботодавцю. Адже, влаштовуючись на будь-яку роботу, найскладніше завдання - скласти позитивне враження про себе під час співбесіди. А деякі люди не вміють або соромляться презентувати себе, показувати з найкращого боку, акцентувати увагу на своїх сильних сторонах.

   Під кінець заходу фахівчиня зробила  акцент  на проходження онлайн курсів «Як  знайти роботу своєї мрії» на платформі "Prometheus"»  та  курс «Успішне працевлаштування, що треба знати» на Освітньому порталі державної служби зайнятості, які допоможуть успішно пройти співбесіду.