Активна молодь Криворізької ОТГ відпочила у Святогірську!

  • 989

   Активна молодь - спроможна громада.

    06 серпня із м. Святогірськ повернулась активна молодь Криворізької сільської ради. 17 хлопців та дівчат у супроводі Валентина Громила провели 3 чудові дні на базі відпочинку. За цей період молодь відвідала Свято-Успенську Святогірську лавру та пройшлися крейдяними печерами, в яких розташовано монастир. Також активісти накупалися вдосталь у річці та соленому озері.  Шляхом до дому вони завітали до Ямпольского лісництва ДП «Лиманське лісове господарство». У 2011 році до Міжнародного року лісів на території Ямпільського лісництва була створена еколого - пізнавальна стежка «Лісове намисто», якою пройшлася молодь та відвідала дендропарк. Приємним сюрпризом стало відвідування Голубих озер.

   Даний ознайомчий відпочинок було організовано для молоді, як прояв вдячності від керівництва Криворізької ОТГ та громади за активну життєву позицію. Активісти за ініціативою Дмитра Іккола змогли самоорганізувати населення та завдяки цьому облаштували територію для відпочинку на водоймищі, що розташоване с. Завидо - Кудашево. 

  Дякуємо підприємцям Криворізької ОТГ, завдяки яким було організовано цю поїздку: Володимиру Антипенко, Андрію Борисову, Андрію Круговому, Валерію Каніболоцькому, Руслану Курганову, Олександру Столяренко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису