У Добропільському міському центрі зайнятості пройшов вебінар на тему «Можливості працевлаштування в мережі інтернет».

  • 490

Переваги та недоліки фрілансу.

 

  Сьогодні у Добропільському міському центрі зайнятості пройшов вебінар на тему «Можливості працевлаштування в мережі інтернет». Профконсультант Марія Дьоміна розповіла про те, що  працювати в мережі інтернет для багатьох це мрія, але насправді досягти її може кожен.

   За статистикою, щорічно вакансії віддаленої роботи на дому через мережу інтернет збільшуються . Можна  почати з малого, але ваші навички будуть поступово рости, а з ними і доходи. Багато з настороженістю сприймають ідею працювати в мережі, відчувають невпевненість і бояться постраждати від шахраїв. Однак страхи марні, існують реальні вакансії віддаленої роботи через інтернет. Щоб почати заробляти в інтернеті не потрібні спеціальні знання, достатньо володіти комп'ютером на рівні користувача і вміти користуватися електронними гаманцями. А щоб оволодіти навичками комп’ютерної грамотності радимо зареєструватися на онлайн- платформі "Prometheus".

             Переваги роботи фрілансером:

  • необмежений розмір доходу;
  • немає окладу, тільки ви визначаєте скільки можете заробити;
  • багато що залежить від ваших здібностей і швидкості навчання;
  • Ви визначаєте свій графік: коли зробити перерву або взяти відгул, скільки годин працювати в день. Тільки ви вирішуєте, коли буде починатися і закінчуватися ваш робочий день, скільки днів працювати в тиждень;
  • Економія часу і грошей. Вам не треба витрачатися на транспорт, офісний одяг за дрес кодом. Ви економите купу часу, який йде на дорогу до місця роботи.

              Тепер про недоліки заробітку фрілансером:

  • відсутність соцпакета – основний з них;
  • у вас не буде оплачуваної відпустки і лікарняного;
  • про відрахування на майбутню пенсію теж треба подбати самому.

           Перш ніж прийняти рішення стати фрілансером, важливо вивчити всі переваги і недоліки такої діяльності. До уваги слухачів був представлен відеоролік «Можливості роботи в  мережі  інтернет», створений Донецьким обласним центром зайнятості.  Таким чином, тепер кожен із учасників може сам вирішити, наскільки для нього прийнятний такий варіант працевлаштування.

Фото без опису