Підписано меморандум про співпрацю між Криворізькою сільською радою та ГО «Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок».

  • 704

Сприяння реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми.

  13 серпня в Криворізькій об’єднаній територіальній громаді було проведено спільний захід з Донецькою обласною Лігою ділових і професійних жінок в рамках проекту "Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні" за підтримки ОБСЄ.

  ГО «Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок» проводить превентивні інформаційні заходи для населення, молоді, навчають спеціалістів методам ідентифікації потерпілих від торгівлі людьми, виявляють їх потреби та надають допомогу.

   Після заходу між керівництвом Криворізької сільської ради та ГО «Донецька обласна Ліга ділових і професійних жінок» було підписано меморандум про співробітництво сторін, яке має своєю метою сприяння реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми, впровадження гендерних підходів в усі сфери життєдіяльності суспільства, сприяння активізації участі жінок у миротворчих процесах, запобігання та протидія гендерно – зумовленого насильства, сприяння розвитку самозайнятості та підприємництва.

Фото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини