"Осінні барви села Лиман"

  • 937

    Фото без опису   Сьогодні в селі Лиман Криворізької сільської ради відбулося свято, присвячене 100-річчю цього села. 

       На урочистості й веселощі завітали не тільки жителі з усього села, а й гості з різних куточків України, щоб згадати дитинство, юність, поділитись думками, розповісти про себе. 

       В святковому заході взяло участь керівництво Криворізької сільської ради. Сільський голова Анна Павлова щиро привітала усіх присутніх і зазначила, що: "День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини". Анна Іванівна побажала присутнім миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій, щоб кожен наступний день був зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.Фото без опису

      За активну життєву позицію, допомогу в упорядкуванні територій громади та з нагоди ювілею с.Лиман сільським головою подарунками і грамотами відзначені родини: Гудзоватого Дмитра і Шавайди Рими, Назаренко Сергія і Наталі, Вискрибець Віктора і Лілії, Броваренко Наталі і Курасова Костянтина, Дульченко Ольги і Вадима. 

     Анна Іванівна висловила слова подяки майстриням, які прикрасили свято виставкою своїх робот - картинами з бісеру та стравами, виготовленими власноруч, і подарувала їм подарунки.

    Вітання і подарунок як почесний житель села Лиман отримала Батицька Лідія Іванівна.

     Про історії виникнення села розповіли брати Батицькі Андрій і Віктор. Вони підготували пам'ятні значки до ювілейної дати села, які подарували всім присутнім.

    Фото без опису Також вітання лиманці отримали від голови районної ради Юрія Середи.

     Концертну програму підготували працівники закладів культури с.Криворіжжя, с.Кам'янка, с.Новофедорівка. Творчий репертуар запальних пісень також подарувала присутнім завідуюча закладом дошкільної освіти "Калинка" Галина Броваренко. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, читали гуморески, з великою вдячністю звертались до селян. Гучними оплесками дякували гості села виконавцям.

    Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

Інші новини

Всі новини