Заходи до 77-ої річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників

  • 686

    Фото без опису  Сьогодні, 8 вересня, на території Криворізької об'єднаної територіальної громади відбулися урочисті мітинги, присвячені 77-ій річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників.

     Щорічно згадуються трудові і бойові подвиги, що дозволили досягти цієї перемоги, і жахливі втрати, які зазнала наша батьківщина та її народ під час війни.

     Вшанувати пам’ять полеглих солдатів і офіцерів, які звільнили Донеччину, зібралися школярі, представники сільської ради, закладів культури, освіти і громада. У заходах взяло участь керівництво сільської ради Анна Павлова і її заступники Елла Гайдар та Юлія Бєлова.Фото без опису

     Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто, не жаліючи власного життя та здоров’я, звільнив Донеччину та подарував її мешканцям мирне небо.

       Згадували сьогодні й про події, які вже 6 років відбуваються у сучасній Донеччині. Тонкою червоною ниткою через весь захід протягнулося сподівання про закінчення війни на Донбасі та повернення до мирного життя. Закінчилися мітинги покладанням квітів.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Інші новини

Всі новини