Ярмарок вакансій – найкоротший та найефективніший шлях до працевлаштування

  • 375

      Сучасні можливості служби зайнятості створюють всі необхідні умови для того, щоб її співпраця з роботодавцями була плідною: шукачі роботи знайшли свого роботодавця, а роботодавці – свого працівника.

    Так, сьогодні, 23 вересня, з метою оперативного задоволення потреб роботодавців у кадрах, підвищення рівня інформованості населення щодо послуг та можливостей служби зайнятості, відбувся загальнообласний ярмарок вакансій «Знайдемо роботу разом!» одночасно в усіх містах та районах Донеччини, на якому були присутні 7 роботодавців Добропілля та 88 шукачів роботи міста Добропілля та Добропільського району. Захід відбувся у дистанційному форматі за допомогою сервісу ZOOM.
      Під час  онлайн зустрічі роботодавці розповіли про актуальні та перспективні вакансії, умови праці, режим роботи та заробітну плату на підприємстві. Всі бажаючі мали змогу презентувати себе під час особистої співбесіди за допомогою сучасних технологій: Skype, Viber та інших.

     Подібні інформаційно-роз’яснювальні заходи дуже потрібні людям. Адже в умовах сьогодення серед вимог роботодавців – фахова компетентність, здатність до професійного розвитку, володіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, комунікабельність, відповідальність, енергійність, вимогливість до себе, вміння працювати в команді. Ярмарок вакансій допомагає громадянам правильно зорієнтуватися на ринку праці, знайти місце роботи. Фахівці Добропільського міського центру зайнятості впевнені, що завдяки таким заходам їм вдається об’єднати тих, хто готовий реалізувати свій потенціал, і тих, хто потребує працівників.