Формування підприємницького потенціалу

  • 370

          Фото без опису   30 вересня в Центрі розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості відбувся дистанційний семінар. Захід проведено в рамках роботи бізнес-школи молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!» за допомогою платформи «ZOOM».

              Виявити здібності та надати базові компетенції учнівській молоді для успішної самореалізації у майбутньому та допомогти реалізувати власні комерційні та соціальні проекти, ось головна мета започаткування бізнес-школи молодого підприємця.

              Сьогодні учні знайомились з поняттями бізнес-ідея та бізнес-план, сутністю бізнес – ідеї, розглядали яскраві приклади успішних підприємців. Дізналися про навички європейського рівня, а саме Hard skills і soft skills. Яка між ними різниця? Як і коли розвивати, для майбутньої кар’єри?

              Бізнес-школа молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!» – це чудова нагода отримати натхнення, розуміння і підтримку для успішних бізнес-починань, – говорить начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко.

               Бізнес-школа молодого підприємця  «Вони змінять світ на краще!» чекає саме на тебе!

Інші новини

Всі новини