КОРИСТУЙТЕСЬ ОНЛАЙН -СЕРВІСАМИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ВЖЕ ЗАРАЗ

  • 380

Фото без опису    Оформляйте пенсію не виходячи з дому за допомогою електронних сервісів Пенсійного фонду.

     Все, що потрібно майбутньому пенсіонеру для призначення пенсії без відвідування Пенсійного фонду – подати анкету-заяву на автоматичне призначення через особистий електронний кабінет вебпорталу Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/ за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) та надати згоду, шляхом проставлення відповідної відмітки на підтвердження подання документів для призначення пенсії в автоматичному режимі.

      Але звертаємо увагу, що при формуванні такої електронної заяви потрібно заздалегідь підготувати скановані копії необхідних документів та натинути кнопку «додати файл» детальна інструкція знаходиться за посиланням https://www.facebook.com/Dobpfu/posts/1078421772576089.

     Результати опрацювання звернення (настання права на призначення пенсії, дата призначення та розмір пенсії) будуть відображені в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України у вкладці «Мої повідомлення».

    Наразі майже 49 мешканців Добропільського та Олександрівського районів вже подали анкети через вебпортал Пенсійного фонду України.