Перша новообрана сесія Криворізької сільської ради VIII скликання.

  • 428

Фото без опису

Новообрана Криворізька сільська рада VIII  скликання розпочала свою роботу.

 16 листопада,відбулася засідання першої сесії новообраної Криворізької сільської ради VIII скликання.

Голова сільської виборчої комісії Галина Броваренко  проінформувала про результати виборів Криворізької сільської голови та депутатів.

Перемогу на посаду очільника  сільського ОТГ з найбільшою кількістю голосів виборців здобула чинний сільський голова Анна Павлова.Відтак голова і депутати склали присягу.Вони зобов'язалися гідно служити своїй громаді, представляти інтереси  своїх виборців,дбати про розвиток громади, сумлінно виконувати свої обов'язки, додержуватися законодавства України.

 Анна Павлова зазначила,що налаштована на змістову і результативну послідовну роботу з депутатским корпусом,преедставниками бізнесу та з громадкістю.Фото без опису

На першому засіданні були проведені кадрові призначення.Таємним голосуванням секретарем сільської ради обрано Ірину Козлову.Заступником з питань житлово-комунального господарства затверджено Еллу Гайдар, старостою по Шилівському окрузі затверджено Наталію Тютюнник.Також було затверджено новий склад виконавчого комітету у складі 11 членів.

Побажаємо новому складу депутатського корпусу,членам виконавчого комітету та призначеним посадовцям сумлінної та плідної роботи в інтересах громади та її жителів.